Povestea din spatele Olivo Caffe

Ne întâlnim dimineața pentru cafea. Cafea de origine și combinații sofisticate pentru micul dejun. La Olivo, pe lângă sortimentele deosebite de cafea, veți găsi arome nemaiîntâlnite pentru că știm să le punem în evidență prin aproape toate metodele de preparare cunoscute în lume.

La prânz luăm masa împreună. Arome perfect îmbinate, de texturi delicioase și surprinzătoare, aduse împreună pentru o experiență de neuitat. Pentru că timpul dvs. e important pentru noi, ne asigurăm că totul se desfășoară cu rapiditate și cu o eleganță deosebită.

Spre seară ne vedem la un vin. Ne mândrim cu selecția de vinuri pe care v-o punem la dispoziție. Alături de prieteni, oameni dragi și iubiți vă așteptăm pe tărâmul de poveste al vinului să descoperim împreună încă o dată misterele licorii lui Bachus.

Filozofia Olivo Caffe

Călătoria cafelei dintr-o pădure amazoniană până la espresso-ul de calitate pe care tocmai îl adulmeci acum aici, la Olivo, e prea lung şi cu prea multe popasuri importante pentru a fi descris aici. Fiecare etapă e absolut obligatorie pentru ca această călătorie să fie memorabilă, aşa cum ne dorim.

Drumul începe de la solul de altitudine (peste 1000m) unde e cultivată cafeaua de origine, apoi vin culesul, prăjirea atentă, ambalajul cu supape speciale, măcinarea controlată (cu maximum 3 minute înainte de servire), tipul de espressor şi nu în ultimul rând, omul de la butoane. O cafea de calitate este un dar din cer, însă un barista bun e de neînlocuit. Fiindcă doar el simte combinaţia ideală dintre tipul bobului de cafea, timpul de preparare şi diluţia ideală pentru fiecare ofertă din meniul nostru.

La toate acestea ne-am gândit în detaliu vreme de luni de zile. Şi dorim să te întorci aici pentru că ai recunoscut pasiunea, plăcerea şi bucuria de a-ţi oferi o ceaşcă de cafea aproape de perfecţiune.

Căutarea a luat sfârşit, aşa că poţi sorbi mai departe, în linişte. Îţi stă înainte o altă zi frumoasă.

Te mai aşteptăm aici, la Olivo.

facebook
interior full-size photo